Nycirkus för barn i sommar!

Uppdatering 7/6-20Båda kursperioderna är nu fullbokade.

Efter flera somrar med uppskattade improvisationsteater-läger erbjuder Teodok för första gången sommarkurser i nycirkus för barn i åldrarna 6-12 år.

Datum? Period 1: 15-18 juni, Period 2: 22-26 juni
Tid? Kl 09:00-15:00 varje dag under kursperioden
Var? Gamla Folkets Hus, Blomstervägen 11A, 176 74 JÄRFÄLLA
Kostnad? Gratis!

Kursen är rolig och stärkande för både självkänslan och för kroppen. Kursen kommer vara inriktad på akrobatik, parakrobatik och mänskliga pyramider, och vi kommer tillsammans också jobba med både styrketräning och stretch. Vi kommer även att träna på att sätta ihop egna nummer och med hjälp av tränare kommer eleverna få förbereda en egen föreställning som visas upp för föräldrar i slutet av veckan.

Kursen kräver inga som helst förkunskaper – total nybörjare eller mer erfaren, alla är välkomna. Kursen leds av flera ledare som samtliga är aktiva i Teodoks cirkustränande ungdomsgrupp JaKan Cirkus.

Vi bjuder på mellanmål varje dag, men deltagarna tar själva med lunch. Det finns kylskåp, mikrovågsugnar, bestick, tallrikar m.m. att låna på plats.

För att anmäla ditt barn, maila oss på kursanmalan@teodok.com, ange barnets för- och efternamn, personnummer och kontaktuppgifter till målsman, samt eventuell annan information som är bra för oss att känna till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.