Låt skägget växa – igen

Låt skägget växa - igen

en tantkabaré om livet efter 50, blev en publiksuccé när den spelades för utsålda hus hösten 2011. Föreställningen blev också utvald att delta i ATRs teaterfestival i Västerås våren 2012. Nu kommer tanterna tillbaka. Manusförfattarna Micka Andersson och Lena Anderfelt har skrivit en ny uppdaterad version med nya scener, nya sånger och två nya tanter.

Handlingen kretsar kring sju tanter (ja, Tant Farbror är ju en man förstås) och deras liv i skuggan av demensen, med längtan efter kärlek och barnbarn, i sorg över kroppens förfall och ilska över en usel pension, men också med glädje över att äntligen fylla 60 och slippa kraven på allt man måste göra.

Biljettpris 140 kr inkl. servering av kaffe/te och snittar och med möjlighet att köpa ett glas vin. Grupper på tio personer får rabatt: 120 kr/biljett. Om du vill köpa ett glas vin behöver du ha kontanter med dig. Vi kan tyvärr inte ta kort. Ett glas rött eller vitt vin kostar 50 kr.

Manus Micka Andersson och Lena Anderfelt
Musik Dag Palm
Regi Sissi Granrot
Produktion Lena Anderfelt
Antal föreställningar 12
Tillkomst

Låt skägget växa växte fram i ett samtal med en grupp av föreningens kvinnor i åldern 50-70 år. Några av dem möter du på scenen. Titeln kom till under en diskussion om hormoner och åldrande. Föreställningen spelades för utsålda hus 2011 och detta är en ny version med ungefär till hälften nytt och omarbetat material.

Handling
Scenografi Lars-Erik Hedendahl
Rekvisita Åke Söderkvist
Kostym Helena Svensson och Micka Andersson
Koreografi Pelle Wängberg
Ljus Åke Enbom, LEna RIngström och Tova Östman
Ljud Jenny Elvelin och Rikard Hållinder
Mask Ulrika Svensson
Smink
Antal i ensemblen 16
Ensemble
Antal besökare
Foto Hans Sohlström
Affisch Affisch
Programblad
Bilder

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.